Tiplijn: 06-19541384

Zeer grote brand in bedrijfsverzamelgebouw in Numansdorp; grip1

0

NUMANSDORP – In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Chr. Huygensstraat in Numansdorp is in de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 augustus 2020 een zeer grote brand ontstaan. Brandweerkorpsen uit de hele regio zijn aanwezig om het uitslaande vuur te bestrijden.

De brandweer heeft rond 01.30 uur opgeschaald naar grip1.

Door de hitte is een brandweerman onwel geraakt. Hij wordt nagekeken door ambulancepersoneel.

Rond 02.00 uur meldt de brandweer: “De brand is doorgeslagen naar een achterliggend pand. Met de inzet van blussing rondom het bedrijfsverzamelgebouw wordt geprobeerd verdere uitbreiding te voorkomen.

Rond 02.25 uur meldt de brandweer: “Met blussing vanaf meerdere blusvoertuigen en hoogwerkers rondom het bedrijfsverzamelgebouw wordt ingezet op het voorkomen van verdere uitbreiding en overslag naar andere panden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer