Tiplijn: 06-19541384

Auto belandt op zijkant na botsing in Papendrecht; bestuurder naar ziekenhuis

0

PAPENDRECHT – Een 33-jarige man uit Papendrecht is maandag 17 augustus 2020 met zijn auto op de zijkant terecht gekomen, na een botsing met een lantaarnpaal. Het ongeval gebeurde om 07.00 uur op de Kastanjelaan in Papendrecht. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De Papendrechter klom uit zijn auto. De man had in de ambulance een epileptische aanval. Mogelijk dat epilepsie ook de oorzaak van het ongeval is geweest. Dit wordt nog onderzocht. De dertiger is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek.

Medewerkers van Stedin hebben de stroomdraden van de omvergereden lantaarnpaal losgekoppeld. De lichtmast zal binnenkort worden vervangen.

De auto, die waarschijnlijk total loss is geraakt, is door een bergingsbedrijf meegenomen. Een jonge buurtbewoner zorgde voor koffie voor de politieagenten die bijna twee uur op de Kastanjelaan bezig waren met hulpverlenen en het verkeer regelen.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer