Tiplijn: 06-19541384

Wielrenner zwaargewond na val in Goudriaan

0

GOUDRIAAN – Een wielrenner uit Alblasserdam is zwaargewond geraakt na een val in Goudriaan. De man van middelbare leeftijd fietste zaterdagochtend 15 augustus 2020 met een groep wielrenners op de Noordzijde, toen hij rond 10.45 uur ten val kwam en gewond raakte. Ambulances kwamen met spoed ter plaatse voor hulpverlening aan de gewonde wielrenner. Ook het team van de traumahelikopter werd ingezet. De man bleek een hoofdwond te hebben en er werd gezien de impact van de val rekening gehouden met mogelijk hersenletsel. Na stabilisatie is de wielrenner met spoed naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht gebracht. Foto’s: ZHZActueel en Jurian Huijzer.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer