Tiplijn: 06-19541384

Winkel verwoest door brand in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – In een winkel aan het Willem Ruysplein in Zwijndrecht is vrijdagavond 7 augustus 2020 brand uitgebroken. Om 23.40 uur werd het alarmnummer gebeld met de melding dat er brand zou zijn in een winkel. Uit het winkelpand kwam flink wat rook, en al snel werden er meerdere blusvoertuigen opgeroepen en ingezet. Brandweerlieden wisten de brand snel onder controle te krijgen, maar konden niet voorkomen dat de winkel zwaar beschadigd raakte. Er wordt onderzoek gedaan naar het ontstaan van de brand.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. De winkel is niet op het Willem Ruysplein. dat is de achterkant van de winkel. De voorkant heet Frist Vogelstraat. Maakt het niet minder erg voor de winkelier. Sterkte met deze ellende!

Reageer