Tiplijn: 06-19541384

Brandweer Alblasserdam blust uitslaande brand aan Ridderkerkse dijk

0

RIDDERKERK – De brandweer van Alblasserdam is in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus 2020 opgeroepen voor een brand aan de Oostmolendijk in Ridderkerk. Deze dijk ligt direct aan overkant van de rivier, vanaf Alblasserdam gezien. De brandweer werd rond kwart over vijf opgeroepen voor een mogelijke bermbrand. Al snel bleek dat het een uitslaande garagebrand betrof. De brandweer schaalde op naar ‘middelbrand’ in verband met lastige waterwinning.

Van de garage bleef weinig over. In de schuur stonden een aanhanger, koelkast en wat handgereedschap, dit zal als verloren moeten worden beschouwd. Overslag naar de naastgelegen woning kon worden voorkomen. Deze woning is al jaren ernstig vervallen en wordt binnenkort afgebroken.

Foto’s: 112 Ambacht, Cornelis Buitendijk, Peter Stam en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer