Tiplijn: 06-19541384

Gaslucht in flat Dordrecht; brandweer en Stedin ingezet

0

DORDRECHT – Voor een gaslucht in een leegstaand flatgebouw aan de Colijnstraat in Dordrecht zijn de brandweer en Stedin ingezet. Vrijdagochtend 7 augustus werd om 10.30 uur een gaslucht geroken bij de flat. Brandweermensen kwamen ter plaatse en roken inderdaad een gaslucht. Na het betreden van het dichtgetimmerde flatgebouw wezen ook metingen uit dat er een verhoogde concentratie gas aanwezig was, wat zou duiden op een kleine gaslekkage. In afwachting van Stedin is de brandweer ter plaatse gebleven. Stedin heeft verder onderzoek gedaan naar een mogelijk gaslek. Foto’s: Barry Kroonen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer