Tiplijn: 06-19541384

Auto raakt zwaar beschadigd bij ongeval in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Bij een ongeval op de Lelystraat in Sliedrecht is een auto donderdagochtend 6 augustus 2020 zwaar beschadigd geraakt. Op de kruising van de Lelystraat met de Bruningsstraat ging het aan het einde van de ochtend mis. Een aanrijding tussen een bestelbus en een auto zorgde voor grote schade aan de auto. In eerste instantie werd ook een ambulance naar de ongevalslocatie gestuurd maar er bleek niemand gewond, waarop de ambulance werd afgebeld. Wel kwam de politie ter plaatse. De bestelbus liep lichte schade op bij de aanrijding. De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf opgehaald. Foto’s: Ewout van Turenhout.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer