Tiplijn: 06-19541384

Zwijndrechtse brandweer urenlang bezig met wateroverlast na regenbui

1

ZWIJNDRECHT – Na een korte maar forse regenbui maandagmiddag 3 augustus 2020 werd op diverse plaatsen in Zwijndrecht wateroverlast ervaren. De brandweer van Zwijndrecht werd in de volgende straten ingezet vanwege de wateroverlast: Adolf van Nassaustraat, Noteboomstraat, Julianastraat, Prins Hendrikstraat, Burgemeester Doornplein, Burgemeester Bruinelaan, Koningsplein, Prins Mauritsstraat en de Rotterdamseweg. Vanaf 14.30 uur was de brandweer in touw in de genoemde straten om onder andere woningen leeg te pompen. Om 20.30 uur waren de klussen geklaard en kon de brandweer terug naar de kazerne.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Het wordt eens tijd dat de gemeente alle kolken leeg laat zuigen, in de Emmastraat stond ook alles weer blank, geen enkele kolk stroomt door!!

Reageer