Tiplijn: 06-19541384

Auto’s van de dijk bij ongevallen in Arkel en Spijk

0

Bij ongevallen in Arkel en Spijk zijn vrijdagavond 31 juli 2020 auto’s van de dijk langs de Linge geraakt. Het eerste ongeval gebeurde omstreeks 18.40 uur op het Rietveld in Arkel. Een automobiliste week uit voor een tegenligger en raakte van de weg. De bestuurster bleef ongedeerd. Een opgeroepen ambulance kwam niet meer ter plaatse. In verband met de berging van de auto was de dijk enige tijd afgesloten.

Omstreeks 20.30 uur vond opnieuw een ongeval plaats. Ditmaal op de Zuiderlingedijk in Spijk, nabij de grens met Gorinchem. Hier waren twee auto’s frontaal op elkaar gebotst. Eén van de voertuigen raakte van de dijk en kwam vlak voor het water tot stilstand. Het andere voertuig raakte nog een geparkeerde bus. Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Ook hier bleken er geen gewonden en bleef het bij materiële schade. Een bergingsbedrijf haalde de beschadigde voertuigen op.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer