Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie met kindje in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een Mobiel Medisch Team is donderdagavond 30 juli 2020 per helikopter naar Gorinchem gevlogen. Omstreeks 22.00 uur werd de hulp van het team ingeroepen bij een medische noodsituatie met een kindje in een woning aan de Schuttersgracht. De helikopter landde korte tijd later op De Punt bij de Buiten de Waterpoort. Vanaf daar werden de arts en verpleegkundige van het MMT door de politie met spoed naar de woning gebracht. Ook twee ambulances kwamen ter plaatse. Na assistentie aan het ambulancepersoneel kon het MMT door naar een volgende inzet. Hoe het nu met het kindje gaat is niet bekend.

Foto’s: Tim Wever & Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer