Tiplijn: 06-19541384

Inbreker(s) stelen spullen uit kantoor jachthaven Streefkerk

0

STREEFKERK – In de kantoorruimte van jachthaven Liesveld in Streefkerk is donderdagochtend 30 juli een inbraak ontdekt. Via de zijdeur van het pand was toegang tot het kantoor verschaft. Daarbij is de deur behoorlijk beschadigd geraakt. Binnen werd door de inbreker(s) alles overhoop gehaald. De politie spreekt op Instagram van een ware ravage. Er werden ook spullen uit het kantoortje weggenomen. De agenten hebben de aangifte opgenomen en de forensische opsporing heeft sporenonderzoek gedaan. Het onderzoek naar de inbraak loopt en politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer