Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen verliest vloeistofcontainers langs de N214; bestuurder krijgt proces-verbaal

0

NOORDELOOS – Twee vloeistofcontainers zijn op de N214 van een vrachtwagen gevallen en gaan lekken. De containers, ook wel IBC’s (Intermediate Bulk Containers) genoemd, vielen woensdagochtend 29 juli 2020 van een vrachtwagen en kwamen langs de weg terecht. Bij Noordeloos werd een container aangetroffen en ook bij het viaduct van de A27 bij Meerkerk werd een IBC aangetroffen. De containers lekten en omdat in eerste instantie niet duidelijk was welke vloeistof de containers bevatten, ging de politie op onderzoek uit.

De vervoerder van de vloeistofcontainers kwam na enige tijd aan en wist te melden dat er schoon water in de containers zat. “De bestuurder gaf aan dat hij een spanband was verloren en vervolgens de verkeerde afslag had genomen,” schrijven de wijkagenten van Molenlanden op Instagram.

De verkeerspolitie kwam ter plaatse en heeft een proces-verbaal opgemaakt tegen de bestuurder voor de afvallende lading. Bij het vallen van de containers van de vrachtwagen is niemand gewond geraakt. Foto’s en informatie: Wijkagenten Molenlanden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer