Tiplijn: 06-19541384

Brandweer treft aanmaakblok aan na brandmelding

0

DORDRECHT – De Dordtse brandweer is woensdagmiddag 29 juli tegen 14.30 uur gealarmeerd voor een brandgerucht bij een woning aan de Hendrikstraat in Dordrecht. Bij aankomst bleek er daadwerkelijk iets gebrand te hebben. Er werd een gasachtige lucht geroken, waarop de brandweer metingen heeft gedaan. Als resultaat kwam de brandweer uit bij restanten van een aanmaakblok wat tussen de trottoirtegels was gezakt. Een dergelijk aanmaakblok wordt ook aangetroffen bij vele autobranden die er op dit moment in Dordrecht zijn. De zaak is door de brandweer overgedragen aan de politie, die een buurtonderzoek heeft ingesteld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer