Tiplijn: 06-19541384

Rolstoelfietser aangereden door automobilist in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een rolstoelfietser is maandagochtend 27 juli 2020 in botsing gekomen met een automobilist in Gorinchem. Het ongeval gebeurde omstreeks 09.30 uur op de kruising van de Arkelsedijk met de Stoep van Ceelen. De automobilist zag de rolstoelfietser vermoedelijk over het hoofd omdat de brede raamstijl van zijn auto het zicht ontnam.

De bestuurder van de rolstoelfiets kwam ten val en liep licht letsel op. Omstanders verleenden eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie deed ter plekke onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer