Tiplijn: 06-19541384

Automobilist raakt onwel en ramt twee auto’s in Giessenburg

0

GIESSENBURG – Op de Doetseweg in Giessenburg heeft zondag 26 juli 2020 een ongeval plaatsgevonden. Even na 17.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. De bestuurder van de rode Kia werd vermoedelijk onwel tijdens het rijden en ramde vervolgens een langs de weg geparkeerde personenauto. Deze geparkeerde auto kwam door de klap enkele meters verderop in de bosjes terecht. De rode Kia maakte een halve draai en raakte daarbij ook nog een tegemoetkomende auto in de zijkant.

Politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder van de rode Kia is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de tegemoetkomende auto bleef ongedeerd. Een bergingsbedrijf heeft de drie beschadigde voertuigen opgehaald. De politie deed ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer