Tiplijn: 06-19541384

Brandweer brengt patiënt naar beneden in ‘s-Gravendeel

0

‘S-GRAVENDEEL – De brandweer van ‘s-Gravendeel en Dordrecht hebben zaterdagochtend 25 juli de ambulancedienst geassisteerd. Omstreeks 9.00 uur moest een ambulance ter plaatse komen aan de Damaststraat in ‘s-Gravendeel voor een medisch noodgeval. Kort daarna werden de hoogwerker van Dordrecht en de brandweer van ‘s-Gravendeel opgeroepen om te assisteren bij het naar beneden halen van de patiënt, bij de hulpdiensten ook wel een ‘afhijsing’ genoemd. Dit was nodig aangezien de patiënt niet via de trap naar beneden kon worden gebracht.

De patiënt, een man van oudere leeftijd, is door middel van de hoogwerker naar beneden gehaald via het slaapkamerraam. De patiënt is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer