Tiplijn: 06-19541384

Politie ontdekt hennepkwekerij in Ottoland en houdt verdachte aan

0

OTTOLAND – In een woning aan de Burgemeester Visserwerf in Ottoland hebben agenten donderdagochtend 23 juli 2020 een hennepkwekerij aangetroffen. Bij de doorzoeking van de woning werd ook een 63-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats aangetroffen en aangehouden. De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht.

In de woning werden in totaal 446 hennepstekken en twee volwassen hennepplanten gevonden. Daarnaast werden er 397 lege bakken aangetroffen waarin hennepplanten hebben gestaan. Alles is door de politie in beslag genomen en zal worden vernietigd. De recherche en het hennep-team van de Politie Lek en Merwede doen verder onderzoek. Foto’s en informatie: Politie Lek En Merwede.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer