Tiplijn: 06-19541384

Aanrijding tussen vrachtwagen en trein op Dordts industrieterrein

2

DORDRECHT – Op de ’s Gravendeelsedijk in Dordrecht heeft vrijdagmiddag 24 juli een aanrijding tussen een goederentrein en een vrachtwagen plaatsgevonden. Het ongeval op het Dordtse industrieterrein gebeurde even voor 12.30 uur. Zowel de goederentrein als de vrachtwagen reden stapvoets toen het ongeval gebeurde. De trein en vrachtwagen wilden elkaar passeren maar de doorgang bleek te smal. De locomotief van de trein raakte de trailer van de vrachtwagen.

Bij de aanrijding vielen geen slachtoffers. Wel ontstond er materiële schade aan de lege oplegger van de vrachtwagen en de zijkant en voorkant van de locomotief van de goederentrein, welke diesel vervoerde. De brandweer, politie en ProRail incidentenbestrijding kwamen ter plaatse. De politie doet samen met ProRail onderzoek naar de toedracht van het incident.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer