Tiplijn: 06-19541384

Vrouw verliest macht over het stuur op A27 bij Gorinchem

1

GORINCHEM – Op de snelweg A27 ter hoogte van de Merwedebrug bij Gorinchem is woensdagavond 22 juli een auto tegen de vangrail gebotst. Omstreeks 20.30 uur verloor de bestuurster de macht over het stuur en raakte aan beide kanten van de weg de vangrail waarna de auto tot stilstand kwam. Politie, ambulancedienst en Rijkswaterstaat kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Door het ongeval was de rechterrijstrook tijdelijk afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Veel gehoorde term: verlies de macht over het stuur. Vreemd idee. Alsof het stuur ineens de macht overneemt.

Reageer