Tiplijn: 06-19541384

Inzet van traumahelikopter in Dordrecht; meisje naar ziekenhuis

0

DORDRECHT – Een traumahelikopter is donderdag 23 juli ingezet voor een medische noodsituatie aan de Singel in Dordrecht. Even voor 15.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege de toestand van een kind. Naast ambulances werd ook het team van de traumahelikopter ingezet voor de noodsituatie waarin het meisje verkeerde. De helikopter landde op een terrein aan de Draai, vlak naast de brug naar Zwijndrecht. Na stabilisatie is het slachtoffertje onder begeleiding van de arts van de traumahelikopter met spoed naar het EMC in Rotterdam gebracht. Over de toestand van het kind is niets bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer