Tiplijn: 06-19541384

Auto raakt te water in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een automobilist en bijrijder zijn afgelopen nacht te water geraakt in een sloot aan de Schoorweg in Papendrecht. Het eenzijdige ongeval gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag 22 juli 2020. De auto raakte omstreeks 00.45 uur te water. Toen de gealarmeerde hulpdiensten ter plaatse kwamen, stonden de twee inzittenden inmiddels op het droge. Ze bleken niet gewond te zijn geraakt. De auto, die voor de helft onder water stond, is door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld. Agenten hebben de inzittenden laten blazen. Een woordvoerder van de politie laat weten dat uit de alcoholtest bleek dat er geen alcohol in het spel was. Er is dan ook niemand aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer