Tiplijn: 06-19541384

Vrouw fietst vanaf steiger Dordtse haven in

0

DORDRECHT – Een vrouw is dinsdagmiddag 21 juli rond kwart voor drie met haar fiets de Riedijkshaven in Dordrecht ingereden. Door onbekende oorzaak verloor de vrouw haar evenwicht toen ze met haar fiets over de steiger aan de Bleijenhoek reed en kwam ze in het water van de Riedijkshaven terecht. De drenkeling werd door omstanders vastgehouden terwijl andere omstanders 112 belden. Direct werden volgens protocol de hulpdiensten gealarmeerd en werden ambulances, de KNRM, brandweervaartuigen en duikers gealarmeerd. De vrouw was al snel op het droge en de situatie bleek mee te vallen. Een groot deel van de hulpdiensten kon worden afgemeld. De vrouw is naar het ziekenhuis vervoerd, de fiets is door de brandweer uit het water gehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer