Tiplijn: 06-19541384

Elektrische fietsen gestolen uit fietsenstalling in Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie zoekt slachtoffers en getuigen van fietsendiefstal in Gorinchem. Tussen zaterdag 18 (23.00 uur) en zondag 19 juli (10.00 uur) werd er ingebroken in een gezamenlijke fietsenstalling van een appartementencomplex aan de Zwaanswal te Gorinchem. Volgens de politie werden hierbij tenminste acht elektrische fietsen gestolen. Vermoedelijk hebben de daders een bestelwagen gebruikt om de fietsen te vervoeren en heeft dit voertuig geparkeerd gestaan aan de Verlengde Pompstraat. De politie is een onderzoek gestart naar de diefstal.

Is uw fiets gestolen? Doe dan aangifte. Aangifte kan via www.politie.nl of bel met 0900-8844 voor het maken van een afspraak. Heeft u meer informatie over de zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer