Tiplijn: 06-19541384

Zware mishandeling in Papendrecht; man (55) aangehouden

1

PAPENDRECHT – In een woning aan de Cremerstraat in Papendrecht heeft zaterdagavond 18 juli 2020 een zware mishandeling plaatsgevonden. Even voor 21.00 uur ging de politie met meerdere eenheden ter plaatse. Ook een ambulance werd opgeroepen. Het slachtoffer van de mishandeling bleek gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De dader was gevlogen en de politie startte direct een onderzoek.

Het onderzoek leidde ertoe dat later op de avond een 55-jarige man uit Papendrecht aan de Staringlaan kon worden aangehouden. De verdachte ging bij zijn aanhouding in verzet en de politie moest dreigen om pepperspray te gebruiken. De man is aangehouden en is ingesloten voor verhoor.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. De verdachte ging bij zijn aanhouding in verzet en de politie moest dreigen om pepperspray te gebruiken…. Ik zie me al helemaal voor me hoe dat gaat. Als je nu niet mee merkt ga ik de pepperspray gebruiken. Direct werkte de man mee.

Reageer