Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder (55) uit Gorinchem overleden na ongeval in Friesland

0

LEEUWARDEN / GORINCHEM – Een motorrijder die vrijdagmiddag 17 juli 2020 was betrokken bij een ernstig ongeval op de N31 bij Leeuwarden is in het ziekenhuis overleden. Het ongeval gebeurde omstreeks 16.10 uur op de N31 tussen Marssum en afslag Leeuwarden-Noord. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Na stabilisatie door ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team is het slachtoffer, een 55-jarige man uit Gorinchem, met spoed overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum Groningen. Daar overleed hij later aan zijn verwondingen.

Een woordvoerster van de politie laat maandagmiddag weten dat er geen andere voertuigen bij het ongeval waren betrokken. De verkeersongevallenanalyse doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Weginspecteur Ron

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer