Tiplijn: 06-19541384

Zoektocht naar inzittende(n) te water geraakte auto Giessenburg

0

GIESSENBURG – De brandweer, politie en ambulancedienst zijn zaterdagochtend 18 juli 2020 uitgerukt voor een te water geraakte auto in Giessenburg. Even voor 5.30 uur werd er bij de politie melding gemaakt van een auto die in een sloot aan de Parallelweg zou zijn staan. Een klein halfuur later werden ook de brandweer en ambulancedienst opgeroepen, aangezien geen inzittende(n) bij de auto werd aangetroffen. Onder andere de brandweer van Giessenburg, twee duikteams en een oppervlaktereddingsteam werden opgeroepen.

De brandweermensen hebben de sloot en een naastgelegen sloot doorzocht om uit te sluiten dat de bestuurder van de auto in het water terecht zou zijn gekomen. Oppervlakteredders van brandweer Gorinchem hielpen de Giessenburgse brandweermensen in deze zoektocht. De twee opgeroepen duikteams waren bij de zoektocht niet meer nodig. Het duikteam van Schoonhoven, wat met het veer tussen Schoonhoven en Groot-Ammers over vaart, werd op de veerboot afgemeld. De duikers van brandweer Dordrecht kwamen wel ter plaatse maar hoefden niet meer ingezet te worden.

De politie heeft zorg gedragen voor de verdere afhandeling. Een bergingsbedrijf heeft de te water geraakte auto uit de sloot getakeld. Foto’s: Brandweer Giessenburg en J. Holtslag.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer