Tiplijn: 06-19541384

Quad klapt achterop geparkeerde auto en raakt te water

1

GIESSENBURG – De bestuurder van een quad is gewond geraakt bij een ongeval op de Doetseweg in Giessenburg. De man reed zaterdagavond 18 juli om 20.00 uur door een bocht en had er geen erg in dat pal na de bocht een auto geparkeerd stond. De bestuurder klapte met zijn quad vol op de auto en belande in een naast gelegen sloot. De man kon op eigen gelegenheid uit de sloot komen. Hij is met een flinke beenwond naar het Beatrixziekenhuis gebracht. De quad is door omwonenden uit de sloot getrokken. Foto’s: wijkagent J. de Groot.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Niet vreemd als je ziet hoe idioot met deze dingen wordt gereden. Sterkt met het likken van de wonden.

Reageer