Tiplijn: 06-19541384

Vervelende badgast aangehouden bij zwembad in Gorinchem

1

GORINCHEM – Agenten hielden dinsdagavond 14 juli in Gorinchem een jongeman aan omdat hij niet voldeed aan de vordering van een politieman en zich tevens verzette bij zijn aanhouding. Hij had zich kort daarvoor fors misdragen in het zwembad Caribabad aan de Bataafsekade.

Misdragen
De 18-jarige Papendrechter maakte deel uit van een groep jongeren die zich in het zwembad al een hele tijd had misdragen. Zij dronken alcohol, draaiden keiharde muziek en gedroegen zich erg ruw in het water. Veel badgasten waren dusdanig onder de indruk dat de badmeester uiteindelijk met tussenkomst van de politie besloot de groep buiten te zetten.

Recalcitrant
”De jongeren waren nauwelijks aanspreekbaar en er was geen normaal gesprek met hen te voeren. Zij gedroegen zich zeer recalcitrant en uitdagend en ook nadat de jongeren het zwembad hadden verlaten bleven ze buiten op het parkeerterrein staan” zegt een woordvoerder van de politie.

Vordering
Een agent vorderde van de groep dat zij het terrein zouden verlaten. Eén van hen weigerde weg te gaan en bleef in zijn auto zitten. Daarom werd besloten hem aan te houden. Hij ging daarop volledig uit z’n dak en verzette zich hevig. Er waren drie agenten nodig om hem onder controle te krijgen en aan te houden. Twee agenten raakten bij deze actie lichtgewond. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer