Tiplijn: 06-19541384

Winkelcentrum Sterrenburg ontruimd na onwelwordingen

0

DORDRECHT – Meerdere personen zijn dinsdagmiddag 14 juli 2020 onwel geworden in winkelcentrum Sterrenburg aan het P.A. de Kok-plein in Dordrecht. Het winkelcentrum werd op last van de hulpdiensten ontruimd. De brandweer kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de oorzaak.

De eerste klachten waren omstreeks 14.00 uur bij twee medewerkers in een winkel op de bovenverdieping. De bovenverdieping werd daarop ontruimd. Omdat er later ook klachten waren op de benedenverdieping werd het gehele winkelcentrum ontruimd. De onwel geworden personen zijn opgevangen door ambulancepersoneel. Voor zover bekend is niemand naar het ziekenhuis vervoerd.

Na diverse metingen heeft de brandweer geen duidelijke oorzaak kunnen vinden. Het winkelcentrum is geventileerd en omstreeks 16.15 uur weer vrijgegeven.

Foto’s: Hanno van den Dool

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer