Tiplijn: 06-19541384

Supermarkt Coop in Arkel vol met rook door brand

0

ARKEL – Bij supermarkt Coop aan het Dokter H. de Vriesplein in Arkel heeft maandagavond 13 juli 2020 een kleine brand gewoed. Even na 22.30 uur ging het brandalarm in de winkel af. De sleutelhouder die vervolgens ter plaatse kwam ontdekte dat het pand vol met grijze rook stond. De brandweer werd gealarmeerd en kwam met spoed ter plaatse.

De oorzaak van de rook bleek lastig te vinden. Even na 12 uur werd een tweede blusvoertuig opgeroepen ter assistentie. Omstreeks 00.45 uur ontdekten brandweerlieden de oorzaak van de rookontwikkeling. In een afgesloten kantoortje was brand ontstaan bij een oplader. Het vuur was al gedoofd maar had wel veel rook veroorzaakt. De supermarkt is een tijd lang geventileerd om de rook uit de winkel te krijgen. De winkel is voorlopig gesloten in verband met de opgelopen brand- en rookschade.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer