Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder komt onder trekker in Giessenburg en raakt zwaargewond

0

GIESSENBURG – Bij een bedrijf aan de A.M.A. Van Langeraadweg in Giessenburg is dinsdagmiddag 14 juli 2020 een man zwaargewond geraakt. De man wilde omstreeks 16.30 met zijn scooter vertrekken vanaf het bedrijf toen hij over het hoofd werd gezien door een achteruit rijdende trekker. De trekker, met daarachter een kieper aanhangwagen, reed over de benen van de man heen.

Het slachtoffer raakte zwaargewond. Twee ambulance’s en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om eerste hulp te bieden. Nadat het slachtoffer ter plaatse was gestabiliseerd is hij met spoed naar het EMC in Rotterdam overgebracht. De man zou wel buiten levensgevaar zijn. Het bedrijf waar het ongeval gebeurde meldt in een persbericht dat zowel de chauffeur van de trekker als de collega’s die het ongeval zagen gebeuren zijn opgevangen.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer