Tiplijn: 06-19541384

Gaslucht en lekkende accu op bedrijventerrein in Gorinchem

0

GORINCHEM – De brandweer is dinsdagochtend 14 juli 2020 uitgerukt voor een gaslucht en een lekkende accu op een bedrijventerrein in Gorinchem. Even na 10.30 uur werd de brandweer opgeroepen voor een gaslucht bij groothandel Sligro aan de Techniekweg. Terwijl de brandweer bezig was met onderzoek werden zij aangesproken dat bij een naastgelegen bedrijf een vreemde lucht werd waargenomen.

Brandweerlieden gingen op onderzoek uit en ontdekten dat een lekkende accu van een elektrische palletwagen voor rookontwikkeling in het pand zorgde. De palletwagen is naar buiten gereden. Een tweede brandweereenheid werd opgeroepen om dit incident verder af te handelen.

Ondertussen deed netbeheerder Stedin samen met de brandweer onderzoek bij de Sligro. Er werden metingen uitgevoerd maar hierbij werd geen gaslekkage aangetroffen. Stedin doet nog nader onderzoek. Beide incidenten waren snel onder controle en er vielen geen gewonden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer