Tiplijn: 06-19541384

Brand bij schoorstenen pannenkoekenfabriek Cérélia Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Bij een aantal schoorstenen van pannenkoekenfabriek Cérélia aan de Baanhoek in Sliedrecht is maandagochtend 13 juli 2020 brand ontstaan. Iets na 5.30 uur werd de brand in de fabriek ontdekt. De hulpdiensten werden gebeld en de fabriek werd door BHV’ers ontruimd. De brandweer ging op onderzoek uit en de brand leek al snel onder controle.

Terwijl de brandweermensen alweer aan het inpakken waren bleek de brand toch nog niet helemaal uit en werden op het dak bij enkele schoorstenen vlammen en rook zichtbaar. De brandweer is daarop naar deze locatie op het terrein gereden en heeft is samenwerking met de medewerkers van Cérélia het vuur gedoofd en een nacontrole gedaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer