Tiplijn: 06-19541384

Bejaarde man overleden na te water raken met rollator in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een 80-jarige man is maandag 13 juli 2020 overleden nadat hij te water was geraakt in een sloot langs de Plantageweg in Zwijndrecht. De bejaarde man kwam met zijn rollator in het water terecht nabij verzorgingstehuis Swinhove. Even voor 11.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen om de drenkeling uit het water te halen. Onder meer een duikteam en een traumahelikopter werden opgeroepen.

Bij aankomst van de eerste hulpverleners bleek de man al overleden. De komst van de traumahelikopter en het duikteam werden hierop geannuleerd. Vermoedelijk is de man door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het te water raken. Het lijkt er niet op dat er sprake is van een misdrijf maar de politie doet onderzoek en houdt alle opties open, geeft politiewoordvoerder Mirjam Boers aan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer