Tiplijn: 06-19541384

Baasje slaat hond met dweilstok dood in Gorinchem

0

GORINCHEM – De eigenaresse van een hond heeft haar diertje maandagochtend 13 juli 2020 in Gorinchem gedood. De hond, een Pomeriaan, had in de woning op de grond geplast. Toen de 27-jarige eigenaresse met een dweilstok de urine op wilde ruimen, gaf ze uit nijd het hondje een forse tik met de dweilstok. Het hondje klapte tegen de muur en ging dood.

De politie kreeg melding van de dierenmishandeling en ging ter plaatse. De eigenaresse is daarop aangehouden en in Dordrecht ingesloten. Daar is de vrouw verhoord door een agent van de dierenpolitie. Zij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden. De dode Pomeriaan is door medewerkers van de dierenambulance meegenomen. Zij hebben ook het tweede hondje van de eigenaresse, een Chihuahua hondje, voor de veiligheid van de hond meegenomen. Beeld: Stockfoto en wijkagent J. de Groot.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer