Tiplijn: 06-19541384

Kettingbotsing in hevige regenbui bij Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Tijdens een hevige regenbui boven Papendrecht ontstond zaterdagochtend 11 juli 2020 een kettingbotsing. Het ongeval gebeurde om 10.30 uur op de N3 bij Papendrecht, voor de verkeerslichten op het viaduct over de A15. Een bestelbus reed achterop een motorrijder die vervolgens weer op een auto botste die voor hem reed.

De motorrijder raakte lichtgewond en werd ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. De bestuurder van de bestelbus en de automobiliste raakten niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft de flink beschadigde motor opgehaald. De politie heeft geholpen bij het invullen van schadeformulieren en de verdere afhandeling van het ongeval.

Foto’s: ZHZActueel en Jurian (ingezonden)

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer