Tiplijn: 06-19541384

Auto rijdt scooter aan bij verlaten parkeervak; scooterrijdster raakt gewond

0

DORDRECHT – Een scooterrijdster raakte vrijdagavond 10 juli gewond bij een ongeval op de Mauritsweg in Dordrecht. Een auto reed omstreeks 18.30 uur weg uit een parkeervak maar zag de aankomende scooterrijdster over het hoofd. Een aanrijding volgde waarbij de jonge scooterrijdster ten val kwam en gewond raakte aan haar hoofd. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de toedracht van het ongeval onderzocht en alle inzittenden van de auto getest op alcohol en drugs. Onbekend is of er aanhoudingen zijn verricht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer