Tiplijn: 06-19541384

Politie arresteert overvaller tankstation Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft maandag een 22-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De Dordtenaar is aangehouden als verdachte in de overval die op 18 december 2019 plaatsvond op een tankstation. Een tankstation aan de Merwedestraat in Dordrecht werd op die woensdagochtend in december overvallen. De overvaller ging het tankstation binnen, maar kon fysiek niet bij de medewerkster komen. Hij bedreigde haar wel met een mes maar ging verder een beetje klungelig te werk. De overvaller ging er uiteindelijk zonder buit vandoor.

Kort na de overval is een 40-jarige man uit Dordrecht aangehouden als verdachte. Die bleek niets met de zaak te maken te hebben en werd weer vrijgelaten.

Het onderzoek ging onverminderd door en beelden van de verdachte werden getoond in Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht. Daarop werd de man herkend. De verdachte is maandag 6 juli 2020 aangehouden en woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft zijn hechtenis met twee weken verlengd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer