Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor lekke boot in Gorinchem

0

GORINCHEM – Zowel de brandweer als de KNRM zijn woensdagmiddag 8 juli 2020 opgeroepen voor een bootje in de problemen in de Linge bij Gorinchem. De melding kwam binnen omstreeks 17.00 uur.

Er zou een lekkage zijn ontstaan in de vloer van de boot waardoor het bootje uiteindelijk zou kunnen zinken. De brandweer was snel ter plaatse en de waterschade in de boot bleek tot een minimum te zijn beperkt. De inzet van de KNRM was dan ook niet meer nodig. De politie is met de eigenaren van de boot op zoek gegaan naar een plek waar de boot uit het water gehaald kan worden, zodat eventuele reparatiewerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer