Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand in loods Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – In een loods aan de Calandstraat in Sliedrecht is in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juli een grote brand ontstaan. De brand werd omstreeks 04.30 uur ontdekt en al snel sloegen de vlammen uit het dak.

De brandweer schaalde al snel op naar het sein ‘grote brand’ en ‘GRIP 1’. De brandweer van Sliedrecht kreeg assistentie van onder andere de posten Hardinxveld-Giessendam en Hendrik-Ido Ambacht.

Hoe de brand kon ontstaan is op dit moment nog onbekend. Bij de brand kwam veel rook vrij die ook over enkele woningen trok. Omdat er volgens de brandweer ook asbest in het betreffende pand aanwezig was, werden meerdere meetploegen ingezet. Die hebben vooralsnog geen asbestdeeltjes aangetroffen anders dan in de directe omgeving van het brandadres. Kort na 07.00 uur was de brand officieel onder controle en om 07.45 uur kon het sein brandmeester worden gegeven.

Foto’s & video: Ruben van der Sterren en Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer