Tiplijn: 06-19541384

Politie arresteert 21-jarige man voor poging overval op René van der Gijp

1

DORDRECHT – De politie heeft vrijdag 3 juli 2020 een 21-jarige man uit Ridderkerk aangehouden in verband met een, zoals de politie het noemt, ‘brute poging overval’ op een 59-jarige man uit Dordrecht. Het Algemeen Dagblad meldt dat die 59-jarige man oud-profvoetballer en voetbalanalist René van der Gijp is. Eind april kreeg Van der Gijp uit Dordrecht de schrik van zijn leven. Voor zijn woning in Dordrecht sloegen meerdere gemaskerde mannen met een hamer in op de gepantserde ruiten van zijn auto waar hij op dat moment in zat.

Op 27 april rond 22.30 uur kwam het 59-jarige slachtoffer aan in zijn auto bij zijn woning in Dordrecht. Hier werd hij vermoedelijk opgewacht door meerdere gemaskerde mannen. Met een hamer sloegen zij in op de auto waarop het slachtoffer snel wegreed.

De politie startte een onderzoek en hield vrijdag 3 juli een 21-jarige Ridderkerker aan in zijn woning. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij poging overval. Meerdere aanhoudingen sluit de politie niet uit.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer