Tiplijn: 06-19541384

Auto slaat over de kop in Dordrecht

1

DORDRECHT – Een auto is zaterdagmiddag 4 juli 2020 over de kop geslagen op De Jagerweg in Dordrecht. Het ongeval gebeurde omstreeks 17.00 uur nabij de Kinkelenburg. In een bocht verloor de bestuurder de macht over het stuur. De auto ramde vervolgens twee bomen en een lantaarnpaal en sloeg over de kop.

Politie, brandweer en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder raakte lichtgewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald. De politie deed ter plaatse onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Het is natuurlijk ook wel een hele lastige lange recht weg. Niet gek dat je daar over de kop slaat.

Reageer