Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Dordrecht voor medische noodsituatie

0

DORDRECHT – Een traumahelikopter is donderdagmiddag 2 juli 2020 in Dordrecht geland voor een noodsituatie in een woning aan de Koningin Wilhelminastraat. De hulpdiensten werden even voor 17.30 uur opgeroepen voor het medische incident in de woning. Al snel was duidelijk dat ook de hulp van het mobiel medisch team van de traumahelikopter nodig was. Het team vloog met de traumahelikopter naar Dordrecht en landde op het Energieplein langs de Lijnbaan. Na assistentie aan het ambulancepersoneel bij de hulpverlening in de woning kon het MMT weer retour. Over de toestand van de patiënt is niets bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer