Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande schuurbrand in Papendrecht (video)

0

PAPENDRECHT – Aan de Wilgenhof in Papendrecht heeft in de nacht van woensdag op donderdag 2 juli 2020 een uitslaande brand gewoed in een schuur. De brand ontstond even na 00.30 uur. Bij aankomst van de brandweer stond de schuur in lichterlaaie en werd er opgeschaald om een tweede blusvoertuig ter plaatse te krijgen. Tijdens de brand waren ook meerdere knallen te horen. Toen de brand geblust was werd duidelijk dat de schuur zwaar beschadigd is geraakt. Ook een boom, schuttingen en omliggende schuren raakten door het vuur beschadigd. Er raakte niemand gewond. Hoe de brand is ontstaan, is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer