Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor woningbrand in Gorinchem

0

GORINCHEM – In een woning aan de Vrouwe Jacobastraat in Gorinchem is woensdag 1 juli 2020 brand uitgebroken. Kort voor 05.30 uur werd de brandweer met spoed gealarmeerd. In de woning zou een stoel in brand zijn gevlogen. Bij aankomst van de hulpdiensten waren alle bewoners inmiddels buiten en stond de woning vol met rook. De brandweer had de brand snel onder controle. De woning is vervolgens geventileerd en gecontroleerd op koolmonoxide. De bewoners zijn ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s: Max Liet

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer