Tiplijn: 06-19541384

Politie haalt beschonken man op te snelle scooter van de weg in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft zondag 28 juni 2020 een 18-jarige man uit Alblasserdam betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man reed volgens de politie met hoge snelheid over De Helling in Alblasserdam. Op de Plantageweg werd de tiener staande gehouden en meegenomen naar het politiebureau in Papendrecht. De man had 3,5 keer meer alcohol gedronken dan voor hem is toegestaan. Hij blies 315 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht.

Daarnaast bleek dat de scooter van de man 89 kilometer per uur kon rijden. De Damdorper kreeg hiervoor een boete. Verder moet hij zijn scooter opnieuw laten keuren bij de RDW voordat hij er weer de weg mee op mag.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer