Tiplijn: 06-19541384

Man (69) rijdt met auto tegen struiken en stapel stenen in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Banneweg in Gorinchem heeft maandagmiddag 29 juni 2020 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 14.15 uur stond een 69-jarige man met zijn auto voor de slagbomen van de parkeergarage van het ziekenhuis. Toen de slagboom openging schrok de bestuurder ergens van en trapte vervolgens in plaats van op de rem op het gaspedaal. De auto schoot vooruit en kwam enkele meters verderop half in de struiken en tegen een stapel stenen tot stilstand. Er raakte niemand gewond. Een opgeroepen ambulance kwam dan ook niet meer ter plaatse. De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf opgehaald.

Foto’s: Tim Wever & Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer