Tiplijn: 06-19541384

KNRM haalt zwemmers uit de rivier de Oude Maas bij Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De hulpdiensten zijn zondagavond 28 juni 2020 groots uitgerukt voor twee zwemmers die de rivier de Oude Maas tussen Zwijndrecht en Dordrecht aan het overzwemmen waren. Op de 112-meldkamer kwam om 20.45 uur melding binnen van de gevaarlijke actie die het tweetal op het drierivierenpunt aan het ondernemen was. Direct werden de politie, duikteams en bootjes van de brandweer en KNRM met spoed naar de Oude Maas gestuurd. Ook ambulances kwamen uit voorzorg ter plaatse.

De twee fanatieke zwemmers konden al snel door de KNRM aan boord worden gehaald. Het tweetal is veilig aan wal gebracht en daar door de politie beboet aangezien de rivier overzwemmen verboden is. De brandweer en KNRM noemt de actie levensgevaarlijk.

Foto’s: Ingezonden en KNRM Dordrecht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer