Tiplijn: 06-19541384

Auto brandt uit op parkeerplaats in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een geparkeerde auto langs de Troelstraweg in Dordrecht is in de nacht van zondag 28 op maandag 29 juni 2020 volledig uitgebrand. De brandweer ontving rond 03.27 uur een telefoontje dat er een auto in brand zou staan. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al vrijwel volledig in brand.

Het is niet de eerste keer dat er in het holst van de nacht een auto in brand staat aan de Troelstraweg. In de vroege ochtend van maandag 6 april gingen op dezelfde plek al twee auto’s een een aanhanger in vlammen op en op 9 april was het raak in de Frank van der Goesstraat. Recent nog, op donderdag 18 april, ging een voertuig in vlammen op aan de Nassauweg. De politie onderzoekt of de verschillende branden met elkaar te maken hebben.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer