Tiplijn: 06-19541384

Aanrijding tijdens inparkeren in Gorinchem; automobilist doorgereden

0

GORINCHEM – Op de Appeldijk in Gorinchem heeft vrijdagavond 26 juni 2020 een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Omstreeks 22.00 uur werden politie en een ambulance opgeroepen. De aanrijding vond plaats tijdens het inparkeren. Eén van de partijen reed na het ongeval door. In de andere auto had een man last van nekklachten. Hij is gecontroleerd door ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Het kenteken van de tegenpartij zou bekend zijn. Een woordvoerster van de politie laat weten dat er geen aanhoudingen zijn verricht.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer